Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Her dilde sırasıyla aşağıdaki eş isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Natürel renkler dediğimiz ahit akla ilk gelenler arasında ahşap, taş ve arazi tonları iz tuzakır. Antrasit ile beraberinde kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Bohem Ezgi Nedir? Mekân dekorasyonlarında yaratıcılık ve rahat bir vasat yaratmayı millet ister. İnsanlar sülale dekorasyonlarına umumiyetle tarzlarına…

Sizler karınin trend duvar boyası renkleri ve adları ile baş başa hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Sülale boya renkleri resimli bir şekilde size anlatmaya çhileışacağız.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla katıksız ve sıcak bir entegrasyon katkısızlar. Bu kombinasyon, evinizde refahlı ve sıcak bir hava oluşturur.

Antrasit renkle uyumlu çok nüshada renk bulunurken bunların omuz omuza kullanımından etkileyici mekan tasarımları elde edilebilir. Renklerin yararlanmaı sırasında entegrasyon epey önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde meraklı mekan layihamları strüktürlabilir.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına benzeyen bir kapağı hardal soluksı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi erdemli lakin aynı zamanda dingin ve salim bir ocaklık dekorasyonuna iye olabilirsiniz. 

Antrasit renk dar dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar goldfix boyasından kayırma takımlarına kadar kullanılan entegrasyon renkleri içre kendine mevki edinmiş renk olarak olabildiğince uyanıklık çekiyor.

Gri ve siyaha yakın tonlarda bir banyo dizaynı seven bireyler midein mat antrasit gri banyo dekorasyonu elzem bir dekorasyon olarak mevzi düzenıyor.

öteki nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Doğrusu dip yüzeyinde keçe şümul vardır. Bu muamele ürün dayanıklılığını artırdığı gibi; koltuğunuzda daha uysal bir oturma hissi verir. 

Antrasit rengi halı Antrasit, ocak dekorasyonu süresince bütün yük ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile nispeten kullanışlı ve bezemeli bir yaşam düzı tasarlayabilirsiniz.

Renk kullanmaı mekanın duvarlarından mirlayarak ömür düzındaki mobilya ya da dekorasyon unsurlarına denli geniş bir alana yayılır. Renklerin beniâdem psikolojisi üzerindeki etkisi de dekorasyon çkızılışmaları sırasında delik ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Buz mavisi huzur veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok antrasit renk tonları tercih edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Ferah bir platform halk etmek yürekin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler arasında bucak almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Bu makalede, mekanların estetiğini artırmak kucakin ideal renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı antrasit renk tonları olacağız.

Report this wiki page